Sagaen om Isfolket er tilbake!

I år ville Margit Sandemo ha fylt 100 år. I den forbindelse reutgir Bladkompaniet nå de tre første bøkene i Sagaen om Isfolket med nye, flotte covere av Terese Moe Leiner.

Sagaen om Isfolket er en slektskrønike som strekker seg fra 1581 til 1961. Isfolket lever under en forbannelse som startet med deres forfader, Tengel den Onde. Forbannelsen gjør at én person i hver generasjon – en «rammet» - vil tjene det onde. Disse personene kjennetegnes av gule, katteaktige øyne og enten misformede, spisse skulderblader eller er en nærmest overjordiske vakre. Den røde tråden i krøniken er kampen mellom det gode og det onde, ispedd spennende innslag av mystikk, kjærlighet og hat. Serien består av 47 bøker som samlet har solgt over 40 millioner eksemplarer, og som troner på strømmetoppen hos alle de store strømmetjenestene.  

 
 

Margit Sandemo (1924–2018) regnes som alle romanserieforfatteres mor, og SAGAEN OM ISFOLKET (1982-1989) er legendarisk. Videre har hun gledet sine mange og hengivne lesere med ytterligere fem serier, en trilogi, en rekke frittstående romaner og andre utgivelser, samt selvbiografien LIVSGLEDE. Bøkene hennes er oversatt og utgitt i mange land verden over. 

I anledning 90-årsdagen i 2014 ble Margit Sandemo tildelt Kongens fortjenstmedalje for sin innsats som forfatter og sitt bidrag til leseglede.

I år ville Margit ha fylt 100 år. I den forbindelse er nå de tre første bøkene i Sagaen om Isfolket trykket opp igjen med nye, flotte cover.

***

FÅ NYHETER FRA BLADKOMPANIET DIREKTE I INNBOKSEN!

Vær den første til å få nyheter om lanseringer, konkurranser, forfatterintervjuer m.m.

Du kan når som helst stoppe utsendelsen av nyhetsbrevet, og din e-post-adresse vil ikke bli videreformidlet. Vi er opptatt av ditt personvern. Les hvordan vi sikrer dine opplysninger i vår personvernerklæring.

Forrige
Forrige

Margit Sandemo 100 år!

Neste
Neste

Bladkompaniets skrivestipend